QA specialist

Bliv en del af ALS Odense

Har du erfaring med GMP og kvalitetsstyring og er du på udkig efter et spændende job med faglige udfordringer og gode kolleger ?  Så har vi det rette job til dig.

Vi søger en QA specialist. Kvalitetsafdelingen hos ALS Odense er ansvarlig for kvalitetssystemet i vores kemiske og mikrobiologiske laboratorier. Med reference til QA manageren, vil du spille en vigtig rolle i den løbende optimering af kvalitetssystemet, sikring af compliance med GMP og god dokumentationspraksis. Du vil i samarbejde med laboranter og kemikere/mikrobiologer bidrage til at sikre et godt flow i driften af laboratoriet via håndtering af ændringssager, afvigelser, kvalificeringsdokumenter og meget andet. Desuden er IT-sikkerhed en høj prioritet på sitet, og det er en fordel, hvis du har interesse for IT.

ALS Odense er et GMP-kontraktlaboratorium. Vores kernekompetencer er kemiske og mikrobiologiske analyser af råvarer, mellemprodukter, færdigvarer m.m. for den farmaceutiske og bioteknologiske industri. Det er vores ambition altid at levere analyser af høj kvalitet og give vores kunder en god service.

Vi er 35 ansatte ved ALS Odense, der i det daglige fungerer som et selvstændigt site under ALS Global. Vi værdsætter et positivt og åbent arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til tæt og ærligt samarbejde for at levere GMP-analyser af højeste kvalitet.

 

Om stillingen

Som QA specialist vil du primært arbejde med GMP-compliance, herunder review og godkendelse af kvalitetsdokumenter samt vedligehold og optimering af kvalitetssystemet.

Dine primære opgaver:

 • Sikre daglig drift ved udarbejdelse og godkendelse af OOS, CC, CAPA og afvigelser samt godkendelse af analysemetoder, valideringsprotokoller og -rapporter samt udstyrs- og softwarekvalificeringsdokumenter
 • Deltage i udviklingen af ALS Odenses GMP-kvalitetsstyringssystem, herunder primært optimering af kvalitetsprocedurer
 • Optimere og vedligeholde retningslinjer for at systemer og udstyr er i compliance med GMP samt dokumentation herfor
 • Forberede og deltage i audits samt svare på auditrapporter
 • Deltage i forberedelse, afholdelse og afrapportering af svar på myndighedsinspektioner
 • Udarbejde og håndtere kvalitetskontrakter
 • Det vil blive forventet, at du holder dig opdateret med den nyeste lovgivning og myndighedskrav indenfor GMP

 

Dine kvalifikationer

Laboratoriet er GMP-certificeret og det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med kvalitetsdokumentation efter GMP samt at du har en akademisk uddannelse som cand.pharm., cand.scient., cand.polyt. eller lignende.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • arbejder selvstændigt og engageret samt trives i samarbejde med kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund
 • som person er nysgerrig på opgaven og arbejder målrettet og løsningsorienteret
 • trives med mange forskelligartede opgaver og faglige udfordringer
 • kommunikerer ærligt og professionelt med kollegaer og kunder
 • er god til at prioritere dine opgaver i et omskifteligt arbejdsmiljø
 • er god til at tage beslutninger og sikre fremdrift i dine opgaver/projekter
 • er velformuleret på skrift og i tale på dansk og engelsk
 • har interesse for IT samt god forståelse heraf, gerne indenfor GMP og krav i annex 11

Du vil komme til at arbejde selvstændigt med dine primære opgaver, men hovedparten af dit arbejde vil foregå i samarbejde med kolleger fra QA, QC samt resten af sitet. Hverdagen hos ALS Odense er præget af faglige udfordringer, engagement og højt tempo. Samtidig forsøger vi at sikre tid til faglig fordybelse, som vi prioriterer højt.  

 

Yderligere oplysninger?

 • Stillingen er en fuldtidsstilling.
 • Hvis du ønsker at vide mere om stillingen så kontakt QA manager, Katrine Lindequist Kirketerp-Møller, på tlf.: 61469916 eller mail: katrine.lindequist@alsglobal.com
 • Vi opfordrer dig til at fremsende dit målrettede CV indeholdende en kort motivering for stillingen som QA specialist hos ALS Odense senest 15. august 2024. Jobsamtaler er planlagt til august/september 2024 men afholdes løbende.
 • CV sendes til HR manager Karin Nielsen på mail: karin.nielsen@alsglobal.com senest d. 15. august 2024.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Om ALS

ALS Odense (tidligere DB Lab A/S) er et laboratorie i Odense med 30 års erfaring indenfor GMP analyser til lægemiddelindustrien. ALS Odense har siden maj 2022 været en del af ALS Global, der med over 350 sites verden over, herunder 30 pharma-sites. Det globale netværk med specialister fra andre sites i Norden og resten af verden giver medarbejdere hos ALS Odense ideelle sparrings- og udviklingsmuligheder.

ALS (Australian Laboratory Services) har laboratorier i 65 lande og mere end 17.000 medarbejdere på verdensplan. Hermed er ALS en af verdens største aktører indenfor laboratorieanalyser. Hovedkontoret ligger i Australien, og ALS er noteret på den australske børs. ALS Global udfører analyser inden for mineraler, miljø, fødevarer og pharma. ALS Odense er ét af 6 europæiske pharma-sites, der arbejder med GMP analyser.